• Välkommen till Ecoglider
Meny

Elektrisk sparkcykel Mi Mijia 365 Svart

Elektrisk sparkcykel Mi Mijia 365 Svart

No rating


Mi Electric Scooter har en futuristisk design som inspirerar och berör. Samtidigt som du enkelt, smidigt och utan ansträngning tar dig fram, så bidrar du till miljön med 0 i cO2 utsläpp!
Allt med Mi Electric Scooter är utformat med enkelheten i åtanke. Mi Electric Scooter är gjord för att se rätt ut och kännas rätt.
Mi Electric Scooters minimalistiska och moderna design tilldelades det prestigefyllda Red Dot "Best of the Best" -priset samt iF Design Award 2017.
Och den fungerar precis så enkelt som det ser ut.

En enda knapptryckning kickar igång scootern till liv. Kör sedan i upp till 30km med en hastighet på upp till 25km/h(går att begränsa till lägre om så önskas). Du hanterar allt genom den superenkla och smidiga appen som finns till både iOS och Android.
När du kört klart med scootern så vänder du enkelt ned handtaget bakåt och scooterns ringklocka hakar fast på en spärr på bakhjulet. Resultatet blir en kompakt Mi Electric Scooter som passar perfekt för att rulla in på tåget eller bussen, lyfta in i hemmet eller på kontoret. Eller varför inte ha i bilen? Parkera sedan där du hittar p-plats och kör vidare med Mi Electric Scooter till kontoret eller dina möten!
- Intuitiv och enkel att använda
- upp till 30km radie
- upp till 25km/h hastighet
- 12,5kg vikt
- tar 3sek att vika ihop
- Dubbla bromsar

Status: På lager

4 480,00 kr
ELLER
Detaljer
Recensioner

Detaljer

Mi Electric Scooter har en futuristisk design som inspirerar och berör. Samtidigt som du enkelt, smidigt och utan ansträngning tar dig fram, så bidrar du till miljön med 0 i cO2 utsläpp! Allt med Mi Electric Scooter är utformat med enkelheten i åtanke. Mi Electric Scooter är gjord för att se rätt ut och kännas rätt. Mi Electric Scooters minimalistiska och moderna design tilldelades det prestigefyllda Red Dot "Best of the Best" -priset samt iF Design Award 2017. Och den fungerar precis så enkelt som det ser ut. En enda knapptryckning kickar igång scootern till liv. Kör sedan i upp till 30km med en hastighet på upp till 25km/h(går att begränsa till lägre om så önskas). Du hanterar allt genom den superenkla och smidiga appen som finns till både iOS och Android. När du kört klart med scootern så vänder du enkelt ned handtaget bakåt och scooterns ringklocka hakar fast på en spärr på bakhjulet. Resultatet blir en kompakt Mi Electric Scooter som passar perfekt för att rulla in på tåget eller bussen, lyfta in i hemmet eller på kontoret. Eller varför inte ha i bilen? Parkera sedan där du hittar p-plats och kör vidare med Mi Electric Scooter till kontoret eller dina möten! - Intuitiv och enkel att använda - upp till 30km radie - upp till 25km/h hastighet - 12,5kg vikt - tar 3sek att vika ihop - Dubbla bromsar

Recensioner

Skriv din egen recension