• Välkommen till Ecoglider
Meny

Returpolicy

Returschema: Vid en retur av varor skall returschemat nedan fyllas i och vi återkopplar oftast inom 24h men förbehåller oss rätten att det vid högt tryck kan ta längre tid. En retur till oss skall ske inom 14 dagar efter gjort köp.

Processen: Fyll i vår mall nedan. Invänta kontakt av vårt duktiga team, du får då en adress vart returen skall skickas. OBSERVERA att vi ej står för frakt vid retur. När vi mottagit produkten kontrolleras den av vårt serviceteam och förutsatt att den uppfyller nedan kommer en full återbetalning ske:
• Komplett & i nyskick
• Ej synliga skador eller skönhetsfel
• Kartong är i säljbart skick.

Reklamationspolicy

Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det meddela oss på ecoglider.se detta. Vi på ecoglider.se kommer då att återkomma till dig hur vi går vidare. Reglerna kring reklamation finns i konsumentköplagens. Vi vill göra dig uppmärksam på att handhavandefel, mjukvarufel, vätskeskador samt annan typ av yttre åverkan inte täcks av garanti eller reklamation. Om ärendet inte täcks av garantin eller reklamationsrätten, eller vid avslag på kostnadsförslag, tillkommer en hanteringskostnad på alla produkter.

Återbetalning

Kortbetalning: Har du betalat med kort kommer pengarna återföras dig inom 1-3 bankdagar
Faktura eller Delbetalning: Betalade du med Faktura eller delbetalning kommer denna krediteras av vår partner SVEA ekonomi och ditt kontot hos dom kommer bli krediterat av den eller det produkter detta köp gällde. Normalt inom 2-4 dagar.

Ecoglider garantier


Vi följer svenska garantiföreskrifter och om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det meddela oss på ecoglider.se detta. Vi på ecoglider.se kommer då att återkomma till dig hur vi går vidare. Reglerna kring reklamation finns i konsumentköplagen. Vi vill göra dig uppmärksam på att handhavandefel, mjukvarufel, vätskeskador samt annan typ av yttre åverkan inte täcks av garanti eller reklamation. Om ärendet inte täcks av garantin eller reklamationsrätten, eller vid avslag på kostnadsförslag, tillkommer en hanteringskostnad på alla produkter.

Ecoglider FAQ

Spara pengar, miljö och tid, Vi tror på coola produkter inom eldrivet så du slipper tanka men ändå tänka. Vi erbjuder flexibla betalningsalternativ tillsammans med vår partner Svea Ekonomi och genom att köra elscooter tänker du på miljön och din egen plånbok! Nedan har vi även samlat lite vanliga frågor och funderingar som kan vara bra att veta

Vad erbjuder ni för garantier?

Inom våra garantier, service och reparationer följer vi alltid svensk standard på garanti inom den produkten du har handlat. Vi vill ha nöjda och trygga kunder.

Vad har jag som kund för ansvar inom garantier och service?

Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det meddela oss på ecoglider.se detta. Vi på ecoglider.se kommer då att återkomma till dig hur vi går vidare. Reglerna kring reklamation finns i konsumentköplagen. Vi vill göra dig uppmärksam på att handhavandefel, mjukvarufel, vätskeskador samt annan typ av yttre åverkan inte täcks av garanti eller reklamation. Om ärendet inte täcks av garantin eller reklamationsrätten, eller vid avslag på kostnadsförslag, tillkommer en hanteringskostnad på alla produkter.

Varför skall jag köpa eldrivet?

Varför inte? Det finns många skäl att byta till eldrivet förutom att det är en underbar känsla att cruisa fram ljudlöst. Jämför man med många fossila bränslen inom mopeder eller bilar är det bedrövligt mycket värre och framförallt i storstäderna. Så om man tar hand om sin eldrivna produkt, ser till att batteriet den dagen det är dags att byta hamnar på rätt ställe i sorteringen är eldrivet riktigt bra ur miljöaspekt

Hur långt kan jag åka på en elmoped?

Detta varierar och man kan räkna mellan 40-65km på en laddning. Detta har med flera faktorer att göra såsom däcktryck, temperatur, din vikt, vindstyrka och om det är mycket backar etc.

Behöver jag montera något själv?

Våra elprodukter kommer till 98% monterade. Så när som på backspeglar och golfbagshållaren. Det skall vara enkelt att handla hos oss!

Hur snabbt går en elmoped?

Detta varierar på produkttyp men en klassisk elscooter finns i EU-moped variant, alltså klass 1 som går upp till 45km/h och även i vanlig moped, klass 2 som går i 25km/h. Topphastigheten beror också på batteriets laddningsnivå.

Vart får jag köra med mitt elfordon?

Vi har massor med varianter i butiken och inne på varje produkt kan du läsa om dom. Står det Klass 1 som är EU-Moped skall den framföras på väg medans fordon som går i 20km/h skall framföras på cykelbana eller annat allmänt område

Kontakta oss

• Snabbast svar får du alltid genom att maila vårt kunniga team på: Kundtjänst & supportcenter

• Boka ett säljmöte eller en visning genom att maila: Stockholm Alternativt Göteborg

• Telefon 08-250000 (Kötiden kan variera beroende på kundtryck, För bästa service rekommenderar vi alltid mail så vi istället kan ringa upp. )

• Adresser: Stockholm, Birger Dahlerus väg 10, 17669 Järfälla, Sverige /// Göteborg, Britta Sahlgrens gata 3 421 31 Västra Frölunda, Sverige